Tänne sivulle löytänee tulevan kuukauden aikana myös muita kuin tuttavapiiriäni. On siis tarpeen kertoa jotain perusasioita itsestäni. =)

Nimi, ikä: Hanna Rautanen 33 v
Äänestysnumero: 199
Perhe: 32-vuotias aviomies sekä neljä lasta (6-vuotias eskarilaistyttö, loppuvuodesta 5 ja 3 vuotta täyttävät pojat, sekä pian yksivuotias kuopustyttö)
Asun: Nokialla keskellä kaunista maalaismaisemaa sijaitsevassa vanhassa teollisuuslähiössä nimeltä Linnavuori, jonne muutimme tammikuussa 2006 40-luvulla rakennettuun puutaloon, jota pikkuhiljaa remontoimme
Ammatti: Päätyöni on kotiäitiys, ja tämän lisäksi pidän ratsastustunteja lähiseudun yksityisillä talleilla oppilaiden omilla hevosilla.
Koulutus: Valmistuin kasvatustieteen maisteriksi Tampereen yliopistosta vuonna 2006. Tutkintooni kuuluvat esimerkiksi puheopin aineopinnot sekä niin luokan- kuin aineenopettajan pätevyydet. Olen myös valmistunut ratsastuksenopettajaksi vuonna 1995 Ypäjän Hevosopistosta sekä kirjoittanut ylioppilaaksi Kokemäen lukiosta vuonna 1993.
Harrastukset: Hevosharrastuksen lisäksi harrastan ehtiessäni muutakin liikuntaa, lähinnä juoksua, tanssia tai jumppaa sekä pallopelejä mukavassa seurassa, ja nyt lasten kasvaessa liikun tietenkin myös heidän kanssaan. Luen paljon kirjoja ja lehtiä, jos ei muuta niin hyvän romaanin käteen sattuessa aina kotitöiden lomassa pari sivua kerrallaan. Kirjoitan mielelläni päiväkirjaa, blogeja, kirjeitä yms. Musiikkiharrastuksista erityisesti laulaminen on sydäntä lähelläni, mutta laulutunneille en ole lasten syntymän jälkeen ehtinyt... Voidaanko järjestötoiminta ja ystävien tapaaminen laskea harrastuksiksi, vai kuuluisivatkohan ne sarjaan elämäntapa, kuten oikeastaan hevosetkin kohdallani? 
Puolue:
Suomen Kristillisdemokraatit r.p. (KD)